Totul despre #hashtag

Hello & good morning

Am vrut să scriu un articol despre utilizarea corectă a hashtag-ului de mult timp, însă erau multe alte lucruri pe listă. Totodată am sperat că nu e nevoie să mai scriu şi eu sperând că poate, poate se cultivă oamenii şi fără ajutorul meu, doar google este la dispozitia noastră. Se pare că nu, oamenii nu sunt interesaţi să citească, pentru mulţi este suficient să vadă la ceilalţi şi imediat intră în turmă.

Aşadar, un hashtag este un cuvânt sau o frază, precedate de semnul #. Este o modalitate de a înștiința prin etichetarea tipului de conținut. Cuvintele care apar în mesajele de blogging și rețele de socializare precum Facebook, Twitter, Google+ sau Instagram pot fi etichetate prin inserarea semnului # în fața lor, fie că apar într-o propoziție sau sunt anexate acesteia.

Se poate face căutare după „hashtag” și să se obțină ansamblul de mesaje care îl conține, astfel „Hashtag-ul” face posibilă gruparea mesajelor. Un „hashtag” este conectat doar la un mediu specific, prin urmare, nu poate fi legat și conectat la imagini sau mesaje de la diferite platforme.

De regulă un hashtag trebuie să fie simplu, clar şi concis. Să definească exact ce anume doreşti să comunic fie în fotografie, text, articol, etc.

Acest hashtag este o emblemă de conţinut, ajutându-i pe cei interesaţi de un anume subiect să găsească informaţii referitoare la acesta mult mai rapid, doar prin accesarea cuvantului sau grupului de cuvinte cu # in fata. De exemplu, eu tocmai am scris un articol despre #utilizareahashtagului, astfel că cine va cauta informatii despre hashtag folosind-ul pe cel de mai sus, articolul meu îi va apărea în lista de căutări.

Deci, hashtag-ul are un singur rol, acela de a grupa toate mesajele pe un anumit subiect, într-o singură căutare.

În niciun caz nu-l folosi ca în imagine:

hashtag2-236x300

Ideea cea mai bună este să foloseţti un hashtag deja conceput, pentru a te asigura că te integrezi într-o comunitate interesată exact de ceea ce vrei să comunici. Foloseşti #fashion când postezi o poză cu o ţinută care vrei să fie văzută de câţi mai mulţi utilizatori.

Sper că am reuşit să vă ofer o definiţie clară a ceea ce înseamnă hashtag şi de ce a fost conceput. Va rog, nu-l mai folosiţi aiurea fără sens.

Pentru articol m-am inspirat de pe wikipedia, lucrurilecarenusespun.blogspot.com şi calinbiris.ro.

cats

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s