povestea tricoului alb

Exista momente cand sosesti acasa, grabita, gandind cu ce te schimbi. Exista momente cand chiar nu ai cu ce sa te schimbi.

Trebuia sa plec la o intalnire. Am ajuns acasa de la job, am aruncat camasa de un albastru deschis pe canapeaua din dressing, am intrat rapid la dus, gandind cu ce as putea sa ma imbrac.

Nimic!! Bai, nimic. Groaza, panica, stres. Simteam ca sunt la conducerea Rusiei si trebuia sa decid daca pornim armata catre Ucraina sau nu… Intre timp am pornit cu stangul in dressing. Sa mai zica cineva ca nu crede in superstitii. Trage, scoate, arunca pe canapea, iar trage, scoate, arunca din nou pe canapea.

Ce aveam de facut? Ori sa incep sa bag la spalat din cosul plin de rufe care statea parca sa pocneasca in baie, ori sa ies pe balcon si sa ma arunc… Mda, a fost sarbatoare dupa sarbatoare, masina mea de spalat a avut concediu. -scuza.

Asadar, singura mea solutie a fost sa imbrac un tricou alb, o bluza semitransparenta care, desigur lasa la vedere ceea ce purtam pe dedesupt. Putin jenata de situatie si de ceea ce imbracam, am hotarat sa ies din casa gandindu-ma cu groaza ca voi intarzia.

large (1)

un mic secret? nici parul nu-mi statea perfect.

O zi de toata frumusetea.

O zi de Luni in care am purtat un tricou alb fara sa vreau…

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s