#thinkpositive

Benjamin Franklin este cel care acorda orele 5-7 a.m. întrebării “what good shall I do today?” – adică “ce lucru pozitiv să fac azi?”.

Pentru mine, orele 5-7 a.m sunt orele in care cersesc minute de somn. In care intind bratele sa opresc alarma telefonului si apoi intind bratele dupa caldura trupului ce inca doarme langa mine. E chin si in acelasi timp, poate, cel mai mare rasfat pe care mi-l acord zilnic. Acela de a petrece 5 minute langa iubitul meu, atunci cand inca e intuneric afara, cand linistea e apasatoare si copii se pregatesc de scoala. Atunci il iubesc pe Dumnezeu. Mai mult.

Sa revenim la oitele noastre. Pe mine m-a ajutat  foarte mult tot ce tine de dezvoltare personala, gandire pozitiva and etc. Pentru ca am vrut sa fac ceva cu mine si inca imi doresc sa ajung acolo unde nimeni nu crede ca voi putea.

Tot timpul vad pe facebook postari cu citate sau imagini pe profilurile unor persoane ce incearca a imita o filozofie aberant de pozitiva. Apoi, la cateva zile distanta ii vezi plangandu-si de mila, pe acelasi profil unde cu ceva timp in urma spuneau ca „totul este posibil”.

Vedem zilnic citate despre iubire, prietenie, bani, putere, credinta etc, dar sunt sigura ca doar 50% simt acelasi lucru cu ce posteaza. Asta e motivul pentru care, pentru mine, un profil de facebook ramane un simplu profil de facebook.

Sa gandesti pozitiv nu inseamna ca iti cumperi carti si te uiti la filme cu si despre oameni care spun ca au reusit doar pentru ca au ganditi corect. E si asta un inceput. Pentru mine gandirea pozitiva pleaca mai mult din inima, desi prima oara te gandesti la minte. Eu am reusit doar atunci cand mintea a fost in concordanta cu inima, cu emotiile plecate din inima, cu fluturii din stomac si cu energia buna care pornea de undeva din interior.

Vorbind de citate si imagini cu vibe pozitiv, va las sa va delectati cu ceva care poate va pune sangele in miscare si in acelasi timp mintea la contributie.

Dalai Lama spune:

1. Când pierzi, nu rata lecţia pe care trebui s-o înveţi.

2. Când realizezi că ai făcut o greşeală, fă cât de repede poţi ceva pentru a o corecta.

3. Petrece nişte timp singur în fiecare zi.

4.  Împărtăşeşte-ţi cunoştinţele. E singurul mod prin care vei deveni nemuritor

5. O dată pe an du-te într-un loc în care n-ai mai fost

Mahatma Gandhi spune:

1. Cei slabi nu pot ierta. Iertarea este atributul celor puternici.

2. Fericirea este atunci când ceea ce gândești, ceea ce zici și ceea ce ești sunt în armonie.

3. Trăiește ca și cum vei muri mâine. Învață ca și cum ai trăi pe vecie

4. Oamenii adesea devin ceea ce cred că sunt. Dacă sunt de părere că nu pot face ceva, atunci asta mă va face incapabil să fac acel ceva. Dar dacă sunt de părere că pot, atunci obțin abilitatea de a face acel ceva chiar dacă inițial nu aveam această abilitate.

5. Libertatea nu merită dacă nu include libertatea de a face greșeli.

descărcare

Anunțuri

2 gânduri despre ”#thinkpositive

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s