sa o iubesti

Femeia,

poarta tocuri de 15, parul lung, mereu aranjat.

Fusta conica care-i subtiaza corpul si talia, camasa si accesorii.

Cand o vezi parca-i de fier, pare a fi invincibila. Nimeni si nimic nu-i poate face rau. Emana putere si pozitivism. Parca iti e frica sa o privesti.

df46aff239a9314e75104f40bd02dbf2

Femeia…

si totusi, cand ajungem acasa suntem… noi.

cand intram pe usa vrem sa dam jos tot. Sa dam jos pantofii si odata cu ei toata mizeria adunata in timpul zilei. Sa scapam de toata oboseala care ne-a rapus picioarele si sa lasam degetele sa respire pana a doua zi. Atunci lasam la vedere bataturile facute de zecile de sandale frumoase care sunt admirate de barbati si care ne fac piciorul mai frumos. Atunci ni se vad degetele care au stat chinuite toata ziua si toate semnele de oboseala.

si norocos e cel care le poate atinge. Sa ia toata durerea si oboseala.

Dupa ce dam pantofii jos, scoatem usor fusta care ne-a strans talia toata ziua. Odata cu ea dam jos toate privirile straine ce ne-au fost aruncate. Toate flirturile, toate scamele si resturile zilei. Toate drumurile obositoare ce le-am dus.

Atunci, norocos e cel care ne poate mangaia talia cu sarutari dulci. Norocos e cel care poate atinge linia lasata de cureaua care a stat toata ziua in jurul taliei.

Camasa, dam jos camasa si odata cu ea toata grija, toate problemele, toate lacrimile nevarsate si vorbele nespuse. Vom da jos toate neplacerile duse in spate, toate esecurile care s-au lipit de umerii nostri firavi. Vom da jos toate supararile, tristetile, si dezamagirile duse in cursul zilei.

si norocos e cel care va putea sa vada cat de frumoasa e femeia, asa, goala.

045b714c0a3c79f5a8a5d8d94c89fed1

Goala, fara haine, fara griji, fara probleme.

*

Atunci sa o iubesti. Sa-i atingi bataturile si sa-i mangai picioarele obosite. Sa o iei in brate si sa o rasfeti cu sarutari. Sa-i saruti mainile si fruntea, sa nu o intrebi nimic. Sa o lasi sa-ti spuna.

Atunci sa o iubesti.

Atunci sa fiti voi, doar voi doi. In bula voastra, goi. Pentru ca noaptea nu e infinita. Dureaza atat cat dureaza si a doua zi e nevoie de alte haine. Atunci sa o privesti cand se imbraca din nou, cu cele mai frumoase haine, lasand in urma sa cel mai minunat parfum.

Reclame

Un gând despre ”sa o iubesti

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s