Despre noi

Suntem atat de mici in comparatie cu ce ne ofera Dumnezeu. Suntem aproape inexistenti. O viata de om sa-ti ajunga sa vezi tot, sa stii tot, sa ai tot. Nu ai cum. Dar incerci. Suntem mici si nici macar nu suntem constienti de ce/cine suntem. Suntem suflete, suflete prinse in carne si oase. Stii, carnea putrezeste la sfarsit. Sufletul inca nu se stie pe unde ajunge. Suntem atat de mici. Norocos e cel care apuca sa se cunoasca inainte sa plece din lume, din corpul sau mic.

Image

Daca suntem atat de mici si viata atat de scurta, de ce ne-am pierde timpul cu lucruri fara valoare, care nu ne ajuta cu nimic, care nu ne implinesc sufleteste. Vorbesc de rautate, de barfa, judecata, gelozie, uitatul in curtea vecinului, banii, lucrurile materiale. De ce nu ne ocupam timpul cu noi? Sa ne cunoastem mai bine, sa facem ce ne place, sa stam cu cine ne place, sa iubim pe cine vrem, sa mancam ce vrem. Ne e frica cumva de ce spune lumea? De ce ne pasa atat de mult? Apoi, de ce judecam? Nu avem drept de judecata, nu ar trebui sa ne intereseze ce face X/Y/Z si totusi ne omoram timpul la o tigara vorbind de unul si de altul. Nu suntem  toti la fel. Pe cat suntem de multi, pe atat suntem de diferiti. Si tu, si eu, si el. Suntem mici, multi si diferiti. Hai sa ne uitam in oglinda dar nu pentru a ne aranja hainele dimineata inainte de a iesi pe usa, ci pentru a ne cunoaste mai bine. Uita-te in oglinda si intreaba-te: Sunt eu cel de acolo? sau e doar rezultatul a ce vor altii? De cand nu ai mai facut un lucru fara sa te gandesti: ce va spune celalalt?

E trist. E o lume trista. Putini sunt cei care cunosc valoarea lucrurilor si valoarea sentimentelor. Azi am vazut un videoclip frumos, m-a facut sa gandescce am scris aici. Am luat un pix, am deschis agenda si mi-am notat tot ce mi-a trecut prin cap dupa ce am vizualizat videoclipul. A trecut ceva vreme de cand nu am mai scris asa mult cu pixul, pe o foaie de hartie.

As fi vrut sa va las videoclipul insa nu stiu sigur pe ce pagina l-am vazut. Imi pare rau. Va lasa in schimb cateva citate frumoase ce le am salvate in laptop.

 

Image

ImageImageImageImage

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s