despre iubire

Ce poti spune despre iubire? Ca trebuie ca persoana iubita sa-ti semene intru` totu. Sa iti semene fizic, sa aiba aceleasi hobby uri ca si tine, sa fie exact din zona ta de confort.

Consider ca iubirea vine cand nu te astepti.. te ia prin surpindere si atunci nici ca mai stai sa te gandesti daca acea persoana indeplineste cerintele tale de pe lista.  Iubirea nu inseamna sa va asemanati  la absolut orice vreti sa faceti. E frumos la inceput dar vei ajunge sa te plictisesti. Vei vrea ceva nou, ceva ce nu cunosti.

Image

Perfectiunea nu exista. Daca pleci de la inceput cu ideea asta vei fi dezamagit/a. Vei intampina probleme pe tot parcursul vietii si iti spun ca mai bine e sa ai pe cineva alaturi care sa-ti ofere o mana de ajutor. Despre probleme de cuplu iti spun ca nu sunt deloc usoare. Exista gelozii, egoism, ambitie si din cand in cand monotonie. Trebuie sa stii sa le dai cu picioru, sa te gandesti la frumos, la iubirea pe care o aveti si cum v-ar fi unul fara celalalt. Daca faci asta si crezi ca iti va fi mai bine, foarte bine. Nu se va sfarsi lumea ca va despartiti voi. Toate au un rost si daca asa a fost sa fie lasa sa fie.  Sigur ca trebuie sa stii ca viata te pune la incercare, sa vada cat esti de puternic, cat de mult poti duce si daca te tii pe pozitie. Acum depinde de tine daca vei reusi sa-i faci fata sa nu.

Relatia mea din afara poate parea relatia perfecta. Nu-i chiar atata de perfecta pentru ca ne creem singuri probleme pe care tot singuri trecem peste ele. Pardon, trecem impreuna. Iubirea este mult mai importanta decat orice pe lume. Faptul ca nu imi exprim supararile de cuplu cu restul lumii tine de demnitatea mea ca persoana deoarece sunt eu cu el si prefer ca tot e facem sa ramana  intre noi doi.

Asa ca draga prietene, daca ai de gand sa intrii intr-o relatie nu cauta perfectiune pentru ca afla de la mine, nici tu nu esti perfect. Nu astepta ca celalalt sa fie.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s