e nevoie

E nevoie de timp, de vitamine, de mâncare, cafea şi iubire. Astea pe lângă apă şi somn. Şi o toaletă clar.  Azi a fost nevoie de o mică conferinţă în cadrul unui curs de la facultate pentru a-mi aduce aminte de micul meu spaţiu online. Am avut în faţa mea o persoana care tot repeta ” vă sfătuiesc să vă faceţi un blog, va sfătuiesc să vă faceţi un blog….” iar eu eram puţin aeriană parcă încercând sa-mi dau seama de ce doamna nu ştie că eu am un blog. Şi că din când în când mai păşesc şi scriu aici, rar, dar o fac cu drag. Îmi place să scriu iar doamna de azi a spus că un job în presa scrisă nu e chiar atât de bine plătit, ca tinerii sunt exploataţi şi etc. Parca nu am fi toţi exploataţi. Doar în meseria de jurnalist se întâmplă asta. Hai mă laşi.

alone-cute-diary-girl-green-nature-Favim.com-91678

Ziceam ca am uitat de blog şi că am nevoie de timp. Păi daia am nevoie de timp să îmi mai aduc aminte şi de blog. Sunt full până peste cap -licenţa, muncă, cursuri şi iubită. Parcă îmi e dor de timpul ăla când stăteam în pat încercând să-mi găsesc ceva de lucru. Acum am de lucru , nu am timp.

De vitamine am nevoie pentru a mă feri de astenia de primăvară. Deja am migrene şi nu vreau sa ma aleg cu vre-o gripă care să-mi strice planurile. Încerc să mănânc fructe şi legume. Încerc.

Cafeaua şi iubirea sunt şi ele acolo.  Cafeaua să mă ţină trează iar iubirea să mă ţină în viaţă.

hot-bath-bathroom-book-Favim.com-653794

Acum spre seară las licenţa, cursuri. Las tot. Numa` asta nu. Baie , ceai şi somn. Linişte.

 

 

thinkpink

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s