Viaţa..despre ea.

Image

Când viaţa îţi oferă ceva mulţumeşte şi apucă cu ambele mâini. Fă asta pentru că viaţa nu e mereu darnică. Îţi dă din când în când. Datoria ta este să ştii cum să primeşti. Înţeleseşi?

Să ştii să iei dar şi cum să foloseşti ceea ce primeşti. Băi nu te văita. Nu fii nemulţumit. „Nemulţumitului i se ia darul” cred că ai mai auzit asta. Dacă tu te plângi neîncetat că nu ai aia, că nu poţi aia, că aia e asa şi aia aşa nu vei obţine nimic . Absolut nimic. Ceea ce trebuie să faci este să mulţumeşti în fiecare zi pentru ceea ce ai şi sa crezi în tine şi în ceea ce vrei să faci. Să gândeşti pozitiv , să ai cea mai bună părere despre tine că dacă nu o ai tu, nu te aştepta sa o primeşti de la cei din jurul tău. Tu eşti ceea ce gândeşti, primeşti ceea ce oferi. Asta ţine minte!

Fii bucuros că trăieşti , că te trezeşti în fiecare dimineaţa. Răzi cât poţî de tare când ceva ţi se pare amuzant. Ieşi, vizitează, vezi lume nouă, învaţă de la fiecare om pe care îl întâlneşti ceva bun. Aplaudă, munceşte, dansează, fredonează versurile melodiei tale preferate, fă surprize. Iubeşte. Dar ai grija ca persoana pe care o iubeşti cel mai mult şi pe care o respecţi sa fii tot timpul tu.

                                                               Image

thinkpink.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s